Producentica, glumica i scenaristica, 38-godišnja Jelena Veljača redovni je gost mnogih glamuroznih događanja pa tako iznimka nije bio ni sinoćnji  Romerquelle Story Hall of Fame, najbolji party u godini koji se održao u Muzeju suvremene umjetnosti. S obzirom na to da se zbog prirode svog posla često mora odvojiti od trogodišnje kćerkice Lene koju ima iz braka s bivšim suprugom, glumcem Draženom Čučekom, Jelena nam otkrila kako Lena reagira na njezina izbivanja i kako izgledaju njihove pripreme za crveni tepih.

'Moja kćerkica sada ima tri i pol godine i već se navikla na razdvojenost', započela nam je Jelena koja je sinoć bila u društvu prijateljica, a s obzirom na to da je i bivši suprug Dražen također bio gost sinoćnjeg partyja, Lenu je čuvala dadilja. 'Prošla je do sada sve te krize zbog razdvojenosti vrlo lako moram priznati tako da smo sada skroz u redu kada ju moram ostaviti na nekoliko sati', dodala je ponosna mama i naglasila kako se oboje roditelja trudi što više vremena provoditi s mezimicom.

Također, Jelena nam je otkrila i kako Lena sudjeluje u njezinim pripremama i spremanjima za razna događanja te kako već imaju i svoje tradicionalne male rituale. 'Ona apsolutno voli vidjeti mamu kada se sređuje. To su snovi svih malih curica. Onaj trenutak kada mama ide u izlazak našminkana, a iza sebe ostavlja oblak parfema', ponosno nam je ispričala 38-godišnjakinja. 

Za kraj, Jelena je dodala kako je i za sinoćnji outfit zadužena upravo trogodišnja kćerkica. 'Ona je izabrala naušnice koje nosim večeras, pomogla mi je odjenuti haljinu, čak mi je i cipele donijela pa se našalila kako je ona princ, a ja pepeljuga koja isprobava cipele', kroz smijeh nam je ispričala. 'Imamo svoje male rituale i ona jako sudjeluje u svemu tome. Smatram da je to jako važno za izgradnju njezine osobnosti da shvaća da nije izostavljena iz tog mog drugog dijela života i da i ona sudjeluje u svemu tome', zaključila je na kraju scenaristica.