Američka glumica Jennifer Aniston zainteresirana je za ponovno okupljanje glumačke ekipe jedne od najpopularnijih humorističnih  serija svih vremena, popularnih 'Prijatelja'. U videoisječku objavljenom na Instagram stranici talk-showa Ellen DeGeneres, voditeljica pita 50-godišnju glumicu o mogućnosti ponovnog okupljanja, na što joj Jennifer odgovara kako apsolutno podržava tu ideju. 'Zašto ne? Rekla sam već, učinila bih to'. 

Glumica je također otkrila kako su i njezini kolege otvoreni za ideju. 'Cure bi to učinile. Sigurna sam da bi i dečki to učinili. Sve je moguće. Nikad nismo bili bliže toj mogućnosti'. Ovo nije prva prigoda da Jennifer priča o svom mišljenju glede ponovnog okupljanja, i uvijek izražava sličan stav, a među fanovima serije prevladava mišljenje kako se ne bi valjalo prerano veseliti. 

Courteney Cox, koja je u kultnoj seriji glumila Monicu Geller, izjavila je kako sumnja da će do toga ikad doći, no ne bi odbila još je jednom utjeloviti. 'Ljudi nas čitavo vrijeme ispituju hoće li doći do remakea, ali poanta te serije je bila prikazati mlade ljude u 30-im godinama koji se tek pronalaze. Ne znam iz kojeg bismo kuta uopće napravili remake', izjavila je 54-glumica jednom prilikom za magazin People, nastavivši kako jednostavno ne vidi mogućnost da se epizode ikada nastave snimati. 'Sve bih dala da ponovno budem u toj sobi, s tim ljudima, da glumimo i zabavljamo se', dodala je.

Glumac David Schwimmer sličnog je stava. On je, naime, prošle godine izjavio kako nije siguran želi li se gledati na televiziji sa štapom i hodalicom. No, njihova skepsa oko ponovnog okupljanja i snimanja novih epizoda, nipošto ih ne sprječava u  međusobnim neobaveznim druženjima, otkrila je glumica Lisa Kudrow. Ispričala je kako se šestero glumaca i dan-danas sastaju, a druženja im budu ispunjena smijelom i veseljem.