Od kada su službeno prije desetak dana potvrdili kako se razvode, mediji ne prestaju pisati o Jennifer Aniston i Justinu Therouxu. Iako su prije nekoliko dana društvenim mrežama počele kružiti fotografije na kojima Jennifer razmjenjuje nježnosti s oženjenim pjevačem Pharrellom Williamsom, izgleda kako još uvijek nije preboljela supruga.

Naime, na najnovijim paparazzo fotografijama Jennifer se u javnosti pojavila s iznimno tužnim izrazom lica. Iako je teško razaznati, ima i onih koji tvrde kako glumica plače. Zvijezda kultne serije 'Prijatelji' izašla je na stražnji izlaz iz kazališta u Los Angelesu. Trudila se proći nezamijećeno u dugom crnom kaputu i s naočalama i što brže ući u crni automobil zatamnjenih stakala, bez davanja izjava.

Podsjetimo, prije nekoliko dana par se našao usred skandala u kojem su optuženi da su cijelo vrijeme lagali javnost tvrdeći kako su se vjenčali 2015. godine u vili na Bel Airu. Međutim, novinari TMZ-a pronašli su podatke o svim vjenčanjima u L.A. okrugu i to unazad sve do 2010. godine. Problem je u tome što nigdje ne postoji bilješka o njihovoj dozvoli za vjenčanja. Također, izvor blizak paru potvrdio je kako se Justin i Jennifer nikada nisu legalno vjenčali. 

Kao potencijalni razlozi prekida veze navode se pretjerana ljubomora, navodna nevjera, kao i to što se par nije nikako mogao dogovoriti hoće li imati djecu. Njihovom odnosu u prilog nije išlo ni to što su zbog posla vrlo često razdvojeni, a čak i kada su u istom gradu više nisu živjeli zajedno.