Proteklih dana svjetski mediji su u prvi plan stavili slavnu glumicu Jennifer Aniston i to povodom njenog 50. rođendana kojeg će proslaviti početkom veljače. Mediji su se raspisali kako je jedna od najljepših žena svijeta spremna na veliki korak u svom životu, a to je posvojenje 13-mjesečne djevojčice iz sirotišta u Meksiku.

Nakon objave kako sama sebi kupuje veliku kuću na selu, vrijednu 25 milijuna dolara kao rođendanski poklon, uslijedile su nagađanja o navodnom pomirenju s bivšim suprugom Bradom Pittom. Naime, prema pisanju stranih medija šire se glasine kako će joj tijekom usvajanja pomagati upravo bivši suprug Brad, koji s time ima iskustva iz prethodnog braka s Angelinom Jolie.

'Jennifer već neko vrijeme pomaže u dva sirotišta u Meksiku i tijekom posljednje posjete oduševila se prelijepom djevojčicom', rekao je izvor za američki magazin Globe.

Podsjetimo se, Jennifer je u prvom braku bila s Pittom od 2000. do 2005. godine, a nakon toga je svoju sreću okušala s glumcem Justinom Therouxom s kojim je stala pred oltar 5. kolovoza 2015. godine, odlučna u tome da ostatak života provedu zajedno, ali svoju zajedničku sreću uspjeli su održati samo dvije i pol godine