Miljenica američke publike, 50-godišnja Jennifer Aniston, svojim izgledom i zanosnom figurom plijeni pažnju gdje god se pojavi. Tako je ovaj put iznenadila obožavatelje fotografirajući se u toplesu za najnovije rusko izdanje magazina Harper's Bazaar i još jednom pokazala svoju vitku liniju na kojoj joj zavide žene diljem svijeta. Naime, Jennifer je za potrebe fotografiranja 'uskočila' u crne kožne hlačice i najlonke te štikle, a rukama je prekrila grudi.

'Mislim da su naša tijela predivna te da ih trebamo slaviti, osjećati se dobro u svojoj koži, neovisno koliko godina imamo. Ne bi se trebali sramiti ili osjećati neugodno zbog tijela', rekla je u intervjuu za spomenuti magazin. S obzirom na to kako bivša 'Prijateljica' vrlo često ističe koliko vremena posvećuje svom izgledu i održavanju besprijekorne figure, nije čudno što je skupila hrabrosti i za ovo snimanje.

Osim toga, osvrnula se i na vječno pitanje zašto je još uvijek sama nakon razvoda od glumca, 47-godišnjeg Justina Therouxa. 'Jesam li na aplikacijama za upoznavanje? Ne. Da budem iskrena, uopće nemam vremena. Fokusirana sam na seriju pa mi spojevi nisu prioritet. To nije nešto što možeš tražiti. Ako mi ljubav zakuca na vrata, bit će više nego dobrodošla. Nisam završila s tim', istaknula je. 

Podsjećamo, zgodna 50-godišnjakinja se razvela od glumca Brad Pitta 2005. godine jer ju je ostavio zbog Angeline Jolie s kojom ima šestero djece, a prije dvije godine razvela se i od drugog supruga, Justina Therouxa.