Otkako se 55-godišnji Brad Pitt pojavio na proslavi 50. rođendana svoje bivše supruge, Jennifer Aniston, početkom veljače ove godine, ne prestaju glasine i želje javnosti za pomirenjem nekadašnjeg najpopularnijeg glumačkog bračnog para. Ipak, ako je suditi po posljednjim fotografijama na kojima je vidljivo kako Jennifer strastveno grli nepozntog muškarca, čini se kako je preboljela Brada i bivšeg partnera Justina Therouxa. 

Odjevena u crvenu suknju i uski crni top Jennifer je izašla ne večeru u losanđeleski restoran, gdje je bila u društvu nekolicine prijatelja među kojima je bio i misteriozni muškarac s kojim se čvrsto zagrlila prije rastanka. Nije poznato je li riječ o prijatelju ili novoj ljubavi, no mediji diljem svijeta pokazali su velik interes za ovom situacijom. Inače, Jennifer je nakon rastanka od zadnjeg partnera bila stidljiva kada je u pitanju ljubav i nije javno govorila o svojim planovima i događanjima po pitanju ljubavi.

Podsjećamo, Jenniferin i Bradov brak trajao je od 2000. do 2005. godine, kada se Brad zaljubio u Angelinu Jolie na snimanju filma 'Mr. and Mrs. Smith'. Nakon njega, Jennifer se zaljubila u Justina Therouxa, no par se rastao veljači 2018. godine nakon nešto više od dvije godine braka i sedam godina ljubavne veze. Zajedničku objavu o razvodu poslali su medijima, moleći da se poštuje njihova privatnost.