Nakon što je još u veljači najavila razvod braka od Justina Therouxa, počele su kružiti fotografije na kojima Jennifer Aniston razmjenjuje nježnosti s oženjenim pjevačem Pharrellom Williamsom, a sada se našla u zagrljaju trećeg - Adama Sandlera.

Naizgled prava ljubavna romansa u kojoj par razmjenjuje zagrljaje i drži se za ruke u romantičnoj šetnji gradom, ipak je samo riječ o snimanju filma Murder Mystery. Iako nije riječ o novom hollywoodskom paru, ove su fotografije brzo osvanule na društvenim mrežama i u medijima te su zbunile brojne obožavatelje. Svakako, odlična reklama za Netflixov film koji u kina dolazi sljedeće godine. Jennifer i Adam utjelovljuju uloge bračnog para koji sretne bogataša koji ih pozove na svoju jahtu. Problematika se počne razvijati kada se dogodi ubojstvo za koje glumački dvojac postane osumnjičen.

Prisjetimo se, Aniston i Theroux su se početkom godine našli usred skandala u kojem su optuženi da su cijelo vrijeme lagali javnost tvrdeći kako su se vjenčali 2015.godine u vili na Bel Airu, za što nije postojao konkretan dokaz ni bilješka o njihovoj dozvoli za vjenčanje. Potencijalni razlozi prekida navodno su bili pretjerana ljubomora, nevjera i to što se par nikako nije mogao dogovoriti hoće li imati djecu. Od tada je glumica 'uhvaćena' jedino u društvu Pharrella.