Jennifer Lawrence je poznata po nespretnosti kojom često nasmijava svoje brojne obožavatelje, no ove godine na dodijeli Oscara to nije razlog zbog kojeg se našla u centru pozornosti. 27-godišnja glumica je fotografirana dok s čašom vina u ruci pokušava pronaći svoje mjesto u svečanoj dvorani. 

Glumica je čak u jednom trenutku podigla i donji dio zlatne svečane haljine kako bi spretnije preskočila brojne stolice, a sve kako bi lakše i brže došla do kolega koje je željele pozdraviti. Iako su svi brojali sekunde do katastrofe, Jen je ipak uspjela u svojem naumu te se u nekoliko poteza našla u društvu Stevena Spielberga, Woodyja Harrelsona, Christophera Plummera i Meryl Streep. 

Podsjetimo, iako je već osvojila zlatni kipić, Jennifer Lawrence uz Oscara vežu urnebesni padovi. 2013. godine kada je išla preuzeti zlatni kipić za najbolju glavnu glumicu u filmu 'U dobru i zlu' saplela se za Diorovu raskošnu haljinu koju je nosila te je posrnula na stepenicama dok su sva svjetla reflektora bila usmjerena prema njoj. Već sljedeće godine ponovila je svoj gaf kada je pala na ravnini crvenog tepiha.