Latinoamerička glumica, pjevačica i poslovna žena Jennifer Lopez, ili, kako joj fanovi vole tepati J.Lo, na svom je You Tube kanalu objavila video u kojem daje sasvim nesvakidašanj intervju. Naime, 'reporteri' su njezina vlastita djeca, blizanci Maximilian David i Emme Maribel.

U You Tube video-emisiji, nazvanoj 'Twin-Talk: Ask me Anything with Emme and Max', 11-godišnji blizanci postavljaju pitanja slavnoj majci. Prvo se Max odvažio upitati što ju je najviše mučilo kad je bila u njihovim godinama. Odgovorila mu je kako je stalno upadala u nevolje i bila pomalo muškobanjasta. 'Upadala sam u nevolje jer bi se išuljala iz kuće. Moja soba je bila na drugom katu, a bio je i mali krov ispod kojeg je bila šupa pa bih stavila ljestve na nju i tako se penjala, spuštala i skakala sa šupe', između ostalog je ispričala Jennifer. 

Ova 49-godišnja glumica trenutno je iznimno zaposlena snimanjem filma 'Hustlers', u kojem glumi uz bok kolegicama Constance Wu i Lili Reinhart, pa se ovim simpatičnim intervjuom željela opustiti i zabaviti istovremeno učeći podmladak medijskom poslu.

Podsjećamo, posljednje dvije godine u vezi je s bivšim igračem bejzbola, 43-godišnjim Alexom Rodriguezom. Pjevačica i bivši sportaš u ožujku ove godine objavili su zaruke, a tom prigodom Alex je Jennifer poklonio 10-karatni dijamantni prsten. 

Jennifer je 11-godišnje blizance rodila u braku s latinoameričkim pjevačem Marcom Anthonyjem, prije nego što su se rastavili 2011., a potom i službeno razveli tri godine kasnije.