Story radio
Početna Celebrity 1741 prikaza 02. lipnja 2019.

Jennifer Lopez između zaručnika i bivšeg muža

Profimedia.

Instagram eksplodirao od komentara

Latinoamerička pjevačica Jennifer Lopez, u nedavnom je Instagram videu svog zaručnika dokazala kako se uz ispravnu komunikaciju sve može. Ono što je mnogim razvedenim roditeljima problematično, ona i bivši suprug, pjevač Marc Anthony, čini se, uspijevaju s lakoćom. Naime, Jenniferin zaručnik, američki bjezbolaš Alex Rodriguez, nedavno je s 49-godišnjakinjom i njezinim bivšim suprugom nazočio školskoj priredbi u sklopu koje je nastupao i njezin sin, 10-godišnji Maximilian David.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alex Rodriguez (@arod)

Da je Alex potpuno siguran u snagu svog i Jenniferinog odnosa, dokazao je time što mu nije bio nikakav problem prijateljski ćaskati s Maxovim ocem Marcom, zauzevši mjesto u publici između njega i svoje buduće supruge. U videu su svo troje od uha do uha nasmijani, a dok Jennifer i 50-godišnji Marc pjevaju, Alex mudro šuti, što je i napisao u tekstu uz objavu: 'Oni koji znaju, pjevaju. Oni koji ne znaju, šute i sjede između onih koji znaju'.

Inače, Marc Anthony i Jennifer bili su u braku deset godina, a njihov sin Max ima još i sestru blizanku Emme Maribel, dok 43-godišnji Alex također ima djecu iz prvog braka, a riječ je o dvjema djevojčicama, 14-godišnjoj Natashi i 10-godišnjoj Elli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alex Rodriguez (@arod)

 

 

Komentari