Story radio
Početna Celebrity 2493 prikaza 10. kolovoza 2018.

Jennifer Lopez na odmoru u našem susjedstvu

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Uživali u čarima otoka

Latino diva Jennifer Lopez i njezin dečko Alex Rodriguez otputovali su na odmor u susjednu Italiju na Capri. Latino diva i njezin parter su se modno uskladili pa su se tako oboje, za romantičnu šenju otokom, odlučili za bijelu boju. Jennifer i Alex su u vezi od 2017. godine, no još ne planiraju stati pred oltar. 'Pričali su o vjenčanju i bili su spremni na to, no Jennifer je ovog puta odlučila to napraviti drugačije', rekao je izvor blizak paru.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Za razliku od brojnih zvijezda koje uglavnom ne napuštaju jahtu, seksi par se odlučio razgledati sve ljepote otoka, a pjevačica se počastila i novom odjećom.  A iako je na odmoru, 49-godišnjakinja ne odustaje od vježbanja koje je zaslužno za njezino savršeno isklesano tijelo pa je na svojoj luksuznoj jahti odlučila odraditi dnevni terning.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Capri je destinacija koja je već godinama popularna među poznatima, a osim J.Lo, ove godine je tamo uživao i glumac Leonadro DiCaprio sa svojom mlađahnom djevojkom. Ne sumnjamo kako su oni samo jedni u nizu koji će poharati ovo bajkovito mjesto.

 

Komentari