Latino diva, 49-godišnja Jennifer Lopez, iznenadila je svoje brojne obožavatelje progovorivši o svom budućem braku. Naime, svjetski poznata pjevačica je krenula na turneju, a svaki trenutak snima i objavljuje u mini dokumentarnim filmovima pod nazivom 'It's My Party: Showtime!'. Tako je progovorila o detaljima vjenčanja za 43-godišnjeg bivšeg igrača bejzbola, Alexa Rodrigueza.

Istaknula je kako su sada već više od dvije godine zajedno. 'Tri godine smo skupa. I vjenčat ćemo se uskoro. Ne baš jako brzo, ali sljedeće godine. Željela bih imati veliko vjenčanje i voljela bih se udati u crkvi ovaj put. Nikada se nisam zavjetovala na ljubav u crkvi', kazala je iskreno. 

Podsjećamo, 43-godišnji Alex, ako dođu do oltara, bit će četvrti suprug omiljene pjevačice. Najprije je bila s 44-godišnjim glumcem Ojani Noom, a zatim s 49-godišnjim Crisom Juddom. Treći brak joj je bio i najduži. Trajao je deset godina s pjevačem Marc Anthonyjem s kojim ima 11-godišnje blizance, kćer Emme Maribel i sina Maximiliana Davida.