Story radio
Početna Celebrity 7845 prikaza 03. rujna 2018.

Jennifer Lopez pati za svojim voljenim

Jennifer Lopez

Proživljava teške trenutke

Otkako je pjevačica Jennifer Lopez prije nešto više od godinu dana ušla u vezu s Alexom Rodriguezom, u njih su uprte oči cijelog svijeta. Iako je poznata po turbulentnom ljubavnom životu, čini se kako je latino diva sada napokon pronašla muškarca svojih snova. Koliko je sretna i zaljubljena nikada nije skrivala, a svojom je posljednjom objavom na društvenim mrežama priznala kako joj razdvojenost od voljenog Alexa jako teško pada.

Naime, na Instagramu je objavila njegovu fotografiju i kraj nje napisala: 'Jedan dan smo razdvojeni i već mi nedostaje.' Naime, Alex je trenutno u Hustonu u Texasu zbog posla sportskog komentatora, a Jennifer je ostala u New Yorku. Iza pjevačice su već tri braka, od kojih je zadnji onaj s Marcom Anthonyjem u kojem je dobila blizance Maxa i Emmu. Alex također ima dvoje djece iz prošlog braka sa Cynthiom Scurtis - 13-godišnju kći Natashu i desetogodišnju kći Ellu.

'Napravila sam mnogo pogrešaka u prošlosti. Zreli smo i odrasli ljudi. Uzimamo si vrijeme za sebe i stvari se lagano slažu na svoje mjesto. Život nam je trenutno predivan. Djeca, posao – zaista smo blagoslovljeni i ne trebamo ništa više od toga trenutno', izjavila je Jennifer nedavno za svoju vezu s Alexom.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Komentari