Otkako je pjevačica Jennifer Lopez prije nešto više od godinu dana ušla u vezu s Alexom Rodriguezom, u njih su uprte oči cijelog svijeta. Iako je poznata po turbulentnom ljubavnom životu, čini se kako je latino diva sada napokon pronašla muškarca svojih snova. Koliko je sretna i zaljubljena nikada nije skrivala, a svojom je posljednjom objavom na društvenim mrežama priznala kako joj razdvojenost od voljenog Alexa jako teško pada.

Naime, na Instagramu je objavila njegovu fotografiju i kraj nje napisala: 'Jedan dan smo razdvojeni i već mi nedostaje.' Naime, Alex je trenutno u Hustonu u Texasu zbog posla sportskog komentatora, a Jennifer je ostala u New Yorku. Iza pjevačice su već tri braka, od kojih je zadnji onaj s Marcom Anthonyjem u kojem je dobila blizance Maxa i Emmu. Alex također ima dvoje djece iz prošlog braka sa Cynthiom Scurtis - 13-godišnju kći Natashu i desetogodišnju kći Ellu.

'Napravila sam mnogo pogrešaka u prošlosti. Zreli smo i odrasli ljudi. Uzimamo si vrijeme za sebe i stvari se lagano slažu na svoje mjesto. Život nam je trenutno predivan. Djeca, posao – zaista smo blagoslovljeni i ne trebamo ništa više od toga trenutno', izjavila je Jennifer nedavno za svoju vezu s Alexom.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on