Story radio
Početna Celebrity 4150 prikaza 26. rujna 2018.

Jennifer Lopez se ima čime pohvaliti

Jennifer Lopez

Mišići na kojima bi mogli pozavidjeti i muškarci

Latino diva poznata je po svojoj zavidnoj liniji, a osim stražnjice za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta, Jennifer se može pohvaliti bicepsom na kojem bi mogli pozavidjeti i brojni muškarci. Pjevačica i glumica je trenutno na turneji, a kako bi izdržala naporan tempo, svakodnevno trenira zbog čega je svoje tijelo dovela do savršenstva.

Lijepa Jennifer pozirala je u uskoj crvenoj haljini, a ovoga puta njezinu stražnjicu zasjenio je biceps kojem su se divili njezini obožavatelji te su joj poručili kako je prava inspircija za sve žene. 'Osjećam se kao superžena nakon večerašnjeg nastupa. Kad sam krenula, mislila sam da je 15 nastupa u 27 dana previše, no obećala sam sebi da me neće umoriti, već da ću na kraju biti još jača. Bilo je trenutaka kada sam bila toliko umorna i morala sam uklopiti svoje treninge u skladu s putovanjima. Prolazim kroz brojne emocije, ali se najviše osjećam sretno, snažno i zahvalno', poručila je latino diva.

Simpatična 49-godišnjakinja nosi titulu jedne od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a s pravom nosi i titulu najseksepilnije žene koja svakodnevno izgleda sve bolje i bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Komentari