Story radio
Početna Celebrity 12770 prikaza 14. rujna 2018.

Jennifer Lopez u suzama

Profimedia.

Latino diva nije se mogla suzdržati

Titulu jedne od najvećih glazbenih diva današnjice svakako nosi Jennifer Lopez koja trenutno ima ulogu članice žirija u showu 'World of Dance' u kojem savjetuje, mentorira i ocjenjuje talentirane plesače.

Osim što je pjevačica i glumica i sama je nebrojeno puta pokazala svoje plesno umijeće, pa najbolje može razumjeti kroz što prolaze natjecatelji. Tijekom snimanja finalne emisije showa, latino divu dotakle su emocije pa je zaplakala pred skupinom natjecatelja s kojima je u tom trenutku pričala. 'Ples mijenja svijet, to vi radite, to mi radimo. Pokušavamo svijet učiniti boljim mjestom i čekamo da postane bolji. To je tako nevjerojatno' ispričala je finalistima brišući suze.

Snimku je podijelila na društvenim mrežama, a uz nju je istaknula: 'Tako sam ponosna na ovu sezonu! Svi su ostavili srca i duše na plesnom podiju. Divni ste, svi do jednoga'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Da je emotivna i empatična, Jennifer ne skriva, baš kao ni njen dečko Alex Rodriguez koji je svojevremeno za nju izjavio da je jedna od najinspirativnijih osoba koje zna. 'Toliko joj se divim i ono što volim kod Jennifer je njezina izvornost, kako je stvarna i koliko puno čini za druge, inspirira ih i žene i muškarce' ispričao je.

Komentari