Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ima veliko iskustvo kada je riječ o ljubavnim vezama, a kroz njezin su život prošli brojni poznati muškarci, među kojima su P Diddy, Ben Affleck i Marc Anthony. Fatalna pjevačica upravo je zbog toga bila idealan materijal za kometiranje muškaraca, pa je sudjelovala u serijalu Swipe Sessions koji je kreirao Tinder, a u njemu je pomagala djevojci pod imenom Brooke da nađe muškarca.

Osim što joj je savjetovala da odbije muškarca koji je u svojoj biografiji napisao da ne može biti sa ženom koja čuva kečap u frižideru, Jennifer je otkrila i kako smatra da ne vrijedi petljati s dečkima mlađima od 33 godine.

Američka liječnica Jane Greer koja je napisala knjigu 'Što sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu', u nekoj se mjeri slaže s Jennifer.

'Muškarci su do 30-ih gradili karijeru i osiguravali financijsku stabilnost, zbog čega su nakon 30. sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspjehom', smatra.

'Velik broj muškaraca u 20-ima ide iz veze u vezu, a zatim, kad napune 30, upoznaju ženu i spremni su se oženiti', zaključila je.