Story radio
Početna Celebrity 16179 prikaza 14. ožujka 2019.

Jennifer o pravoj istini s Bradom Pittom

Profimedia.

Napokon je otkriveno

U posljednje vrijeme, točnije od velike proslave 50. rođendana Jennifer Aniston početkom veljače, neprestano se piše o navodnoj novoj vezi između bivših supružnika, Jennifer i 55-godišnjeg Brada Pitta. Međutim, bivši bračni par nije započeo vezu niti uplovio u bračnu luku, kako se pisalo, već su i dalje samo dobri prijatelji, a to je Brad pokazao dolaskom na njenu rođendansku zabavu. No, sada američki magazin In Touch tvrdi kako im je Jennifer pristala ispričati sve sočne detalje njenih brakova.

 | Author: Profimedia Profimedia.

'Pričat će o svim tajnama, varanjima, lažima, svemu... Ništa neće zadržati za sebe', obznanili su svojim čitateljima te tvrde kako se Jennifer nadala da će imati djecu s Bradom. No, s obzirom na to da su se razveli te je on osnovao obitelj sa 43-godišnjom američkom glumicom, Angelinom Jolie, bila je jako povrijeđena.

'Stalno je mislila kako je to trebala biti ona, a nakon što se udala za Justina, Brad i ona nisu imali skoro više ništa zajedničkog', rekao je izvor, prenosi newidea.com.au. Također je dodao kako je za Jennifer bivši suprug 47.godišnji glumac, Justin Theroux, nakon razvoda postao beznačajan. 'Sada je spremna za nove izazove i želi da svijet zna istinu', otkrio je izvor.  

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjećamo, Aniston iza sebe ima dva propala braka. S Therouxom je bila dvije godine u braku, a razveli su se 2017. S Bradom je bila u petogodišnjem braku te su se razišli 2005. godine kada je glumac upoznao Angelinu Jolie s kojom se kasnije vjenčao i dobio šestero djece. Omiljeno lice serije 'Prijatelji' često je naglašavala kako je Brad Pitt ljubav njezinog života, a unatoč kasnijim vezama, mediji su ih uvijek iznova povezivali.

Komentari