Glumica Jessica Alba kaje se zbog nekoliko, točnije dvije tetovaže koje je napravila u mladosti. Zanosna zvijezda ističe kako je te upravo one smetaju i živciraju. Jednu od tetovaža opisala je kao buket cvijeća koji joj se nalazi na stražnjem dijelu vrata, dok je druga na sredini leđa u obliku pečata. Jessica je išla i nekoliko puta na lasersko uklanjanje, međutim to joj nije pomoglo.

Atraktivna brineta kaže kako sa 17 godina ne znaš što želiš te da bi tetovaže trebale imati nekakav smisao. Stoga je majka troje djece sada u 38. godini istetovirala horoskopske znakove svoje djece, blizance, lava i jarca. Jessica ističe da je to napravila prvenstveno jer su to njezina djeca, a ona su za cijeli život i ništa to neće moći promijeniti.

Podsjetimo, američka glumica u braku je sa 40-godišnjim filmskim producentom Cashom Warrenom s kojim ima dvije kćeri, Honor Marie i Haven Garner te sina Hayesa. Par se upoznao na setu prilikom snimanja filma 'Fantastic Four' 2004., a samo četiri godine Jessica i Cash vjenčali su se u Los Angelesu.