Iako joj, kako je jednom priznala, majka Catherine Jensen često spočitava da je opsjednuta poslom, glumica Jessica Alba nastoji u svom rasporedu pronaći vrijeme i za nju. Tako ju je prošli tjedan izvela na ručak u restoran na Beverly Hillsu, a povela je i najstariju kćer, desetogodišnju Honor Marie.

Atraktivna 37-godišnjakinja od 2008. je u braku s redateljem Cashem Warrenom s kojim je prije sedam godina dobila kćer Haven, a prije deset mjeseci rodila je i sina Hayesa.

Iako su njezina djeca pravi sretnici što imaju pažljivu majku poput nje, nekim metodama kojima se koristi u odgoju svog 'fantastičnog tria' glumica se ipak ne ponosi. 'Želim da me moja djeca guraju van moje sigurne zone. A ponekad to znači da griješim i prihvaćam te greške, što je naročito teško raditi ispred svoje djece', ispričala je Jessica svojedobno u intervjuu za magazin 'InStyle'. No ni briga o troje djece nije ju usporila pa trenutačno snima novu seriju kuće NBC ‘L. A.’s Finest’ u kojoj joj je partnerica Gabrielle Union.