Jedna od omiljenih američkih glumica, Jessica Alba, prije godinu dana na današnji dan rodila je svoje treće dijete, sinčića kojem su ona i suprug dali ime Hayes Alba Warren.

Taj veliki trenutak lijepa glumica podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, prisjetivši se momenta kada je počela dobivati trudove. 'Otišli smo na planinarenje i javio mi je da je vrijeme. Pojela sam obilnu začinjenu Thai večeru i dopustio mi je da jedem, ali je oko 23 sata počeo udarati kada sam bila u kadi. Cash je pitao treba li zaista spakirali torbu za bolnicu. Samo se sjećam (dok sam imala trudove) da smo se vozili oko  parkirališta i nismo mogli pronaći ulaz. Užasavali smo se da ćemo stići dizalom na vrijeme. Koliko god da je bio težak i mukotrpan trenutak, znala sam da će nam se od tog trenutka promijeniti životi na bolje i da će nam se srca otvoriti za malog princa' napisala je Jessica uz kompilaciju fotografija i videa malenog Hayesa. 

Prisjetimo se, Hayes je na svijet stigao na Staru godinu 31.12. Jessica je već ranije otkrila spol bebe, kao i to kako se kćerkice Honor i Haven silno vesele dolasku brata. Uz fotografiju prinove glumica je napisala kako ona i suprug Cash ne mogu biti sretniji, ali i to da su djevojčice već opsjednute svojim malim bratom.