Jedna od omiljenih američkih glumica, 37-godišnja Jessica Alba, majka je troje preslatkih mališana, a roditeljstvo joj je najvažnija stavka u životu te se uvijek trudi biti što bolja majka. Ipak, nitko u tome nije savršen pa tako ni glumica, no ona je svjesna svojih majčinskih pogrešaka i nastoji se truditi da ih bude što manje. Iako su njezina djeca,10-godišnja Honor, sedmogodišnja Heaven i jednogodišnji Hayes, pravi sretnici što imaju pažljivu majku poput nje, nekim metodama kojima se koristi u odgoju svog 'fantastičnog tria' glumica se ipak ne ponosi.

'Kada moj jednogodišnjak obavi veliku nuždu u kad i ja pitam svoju sedmogodišnjakinju i desetogodišnjakinju da počiste za mene... Pola toga je završilo u glavnoj kadi, a odvod dječje kade je bio prepun nužde. Trebala sam baciti u zahod, ali se nisam željela dovesti u mogućnost da mi ispadne na pod', napisala je iskreno kraj fotografije te dodala kako osjeća da je podbacila kao majka. 

Podsjećamo, Alba je u braku sa 40-godišnjim filmskim producentom, Cashom Warrenom, a Hayes je na svijet stigao na Staru godinu 2018. Jessica svoje uzbuđenje zbog rođenja trećeg djeteta nije krila te je prije dolaska na svijet bebe, otkrila spol, a i to kako se kćerkice,  Honor i Haven silno vesele dolasku brata.