Slavna glumica Jessica Alba u javnosti slovi za jednu od najskromnijih i najprofinjenijih holivudskih zvijezda. Iako je poznata po tome što uvijek zrači pozitivnom energijom, njen život u prošlosti bio je prepun izazova. Glumica se zbog teškog djetinjstva i proživljenih trauma odlučila za život koji je daleko od očiju javnosti.

Naime, Jessica je sa samo 15 godina bila oteta te je provela 14 sati u zatočeništvu prije nego su ju pronašli zavezanu u prtljažniku automobila. Prema pisanju medija, glumica o ovom događaju nikad javno nije progovorila sve do sad. 

Davne 1996. godine, u toku snimanja svoje prve serije Flipper neprestano je dobivala čudne pozive koje je ignorirala misleći da je to samo šala, no ubrzo je oteta.  Slučaj otmice nikad do kraja nije rasvijetljen jer se glumica nije mogla sjetiti detalja koji bi policiju navela na tragove da pronađu otmičara.

Ovaj događaj nije jedini traumatični iz glumičina djetinjstva.  Jessica je bila ozbiljno bolesna kao dijete, imala je astmu, pneumoniju više puta svake godine. Također, patila je od poremećaja hiperaktivnosti i opsesivno-kompulzivnog poremećaja. 

Često je trpjela i zlostavljanje kolega u školi, koji su ju nazivali pogrdnim imenima te joj je dugo vremena trebalo da prebrodi komplekse i počne vjerovati kako je lijepa. Zbog godina psihičkog zlostavljanja Jessica je patila i od poremećaja ishrane. 

Nakon vjenčanja sa suprugom Cashom Warrenom Jessica se povukla iz javnosti. 

Jessica je danas uspješna poslovna žena i majka troje djece, kćeri Honor i Haven te sina Hayesa, a njezina kompanija The Honest Company trenutno vrijedi nevjerojatnih milijardu dolara.

Foto: Instagram