Jedna od omiljenih američkih glumica, 37-godišnja Jessica Alba, za snimanje promotivne kampanje njene nadolazeće televizijske dramske serije 'L.A.'s Finest', na kojoj radi zajedno sa 46-godišnjom glumicom Gabrielle Union, odvažila se i odjenula u nešto u čemu je ne vidimo baš često. Naime, za potrebe snimanja odjenula je seksi i izazovnu kombinaciju, a njenim vjernim obožavateljima nije prošao nezapaženo jedan detalj, a to je njena vitka linija.  

Inače, Jessica se u formu vratila vrlo brzo nakon što je prije godinu dana rodila svoje treće dijete, sinčića Hayes Alba Warrena. Također nikada nije krila koliko uživa u majčinstvu te gotovo svakodnevno na svojim društvenim mrežama dijeli svoju svakodnevicu, što obiteljsku, što poslovnu. Isto tako se vrlo brzo vratila na posao te smo je mogli vidjeti na raznim događanjima, a s obzirom na to kako serija izlazi početkom svibnja, očito je radila 'punom parom'.

Podsjećamo, Alba je u braku sa 40-godišnjim filmskim producentom, Cashom Warrenom, a Hayes je na svijet stigao na Staru godinu 2018. Jessica svoje uzbuđenje zbog rođenja trećeg djeteta nije krila te je prije dolaska na svijet bebe, otkrila spol, a i to kako se kćerkice, 10-godišnja Honor i sedmogodišnja Haven silno vesele dolasku brata.