Glumici Jessici Albi netko je hakirao Twitter profil, a potom pisao uvredljive rasističke i seksističke komentare. Ovi postovi bili su dovoljno dugo na Twitteru da su njezini obožavatelji ostali zgroženi izjavama. Nisu mogli vjerovati da njihova omiljena 38-godišnja Jessica zaista piše ovakve neprimjerene komentare. Nakon nekog vremena tim holivudske zvijezde izbrisao je objave, ali ne dovoljno brzo jer su brojni obožavatelji napravili screenshotove.

'Nacisti nisu ništa krivo napravili, to je na Bogu', Bože, ne mogu podnijeti hendikepirane pedere', 'uz veličanje Hitlera, on nije ništa napravio', 'slušajte žene, postoji razlog zašto je Bog napravio muškarce jačima od žena', samo su neki od brojnih izjava koje su u potpunosti zgrozili i izbezumili javnost.

Brojni screenshotovi koji su napravljeni sada obilaze svijet putem društvenih mreža brzinom svjetlosti.Jessica se, prema pisanju Mirrora, nije još službeno oglasila,nakon što su svi postovi obrisani s njezinog Twitter profila. Brojni glumičini pratitelji se pitaju zašto se upravo Jessica našla na meti hakera i što će ona reći na ovo sve u konačnici.