Domaća pjevačica, 37-godišnja Žanamari Perčić, osim pjevanjem, pažnju nerijetko privlači i svojim atraktivnim izgledom te modnim kombinacijama kojima se i sama često hvali na društvenim mrežama. Iznimka tako nije bila ni posljednja objava koju je 37-godišnjakinja podijelila s pratiteljima, a na kojoj se, osim Žanamari, našla i 50-godišnja glazbenica i glumica, Jennifer Lopez. 

Naime, jedna od najzgodnijih domaćih pjevačica, kako joj često obožavatelji laskaju u komentarima, ugodno se iznenadila kada je vidjela JLo u identičnoj haljini kakvu je i sama nosila prije nekoliko mjeseci. Riječ je o popularnom modelu haljine 'na preklop', a obje su se pjevačice odlučile za identičnu puderastu haljinicu dugih rukava. 'Kad boginja izabere istu haljinu kao ja', oduševljeno je komentirala Žanamari fotografiju.

Inače, 37-godišnjakinja je spomenutu haljinu nosila još u veljači ove godine kada se istom pohvalila i na svom Instagram profilu, dok je latino zvijezda svoju verziju haljine prošetala jučer u Miamiju, na proslavi 25. rođendana manekenke Winnie Harlow.