Story radio
Početna Celebrity 10597 prikaza 04. lipnja 2019.

JLO U SUZAMA Njegov odlazak ju je u potpunosti dotukao

Profimedia.

Više nije mogla izdržati

Jennifer Lopez, poznatija kao JLo, ovogodišnja je pobjednica nagrade 'CFDA' za kategoriju modne ikone. Ova 49-godišnja američka glumica, pjevačica, plesačica, glazbena producentica i modna dizajnerica, već dugo godina nalazi se na samom vrhu svjetske modne scene. Iako poznata po stilskom izričaju i ljubavlju prema modi, JLo prihvatila je nagradu vrlo emotivno, ne smatrajući da je ona zaslužna za dobivenu nagradu. Pobjednički govor posvetila je svima onima za koje sama smatra da su joj pomogli na tom putu. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

U suzama se prisjetila dvojce umjetnika za koje smatra da su uvelike pridonijeli izgradnji njenog stila kroz godine. 'Ostali smo bez dva velika umjetnika, Kevyn Aucoina and Oribea, zbog kojih sam postala to što jesam', u suzama je shrvano ispričala Jennifer te nadodala da je ova nagrada upravo za njih. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Za ovu posebnu prigodu, Jennifer se odlučila za narančastu kreaciju Ralph Laurena. Kreacija se sastojala od kratkog topa visokog ovratnika, koji je sadržavao 44 tisuće ručno šivanih kristala i raskošne suknje. Za njega se odlučila, kako kaže, jer ju razumije u potpunosti. 'Znam da on razumije moju ljubav prema crop topu, visokom repu, šljokicama i dašku drame', opisala je ljepotica. Odabranom odjevnom kombinacijom pokazala je i svoje savršeno isklesane trbušnjake. Jennifer se na crvenom tepihu pojavila sa zaručnikom, 43-godišnjim Alexom Rodriguez, koji na društvenim mrežama nije sakrivao koliko je ponosan na svoju odabranicu.

Komentari