U obitelj bivšeg nogometaša hrvatske reprezentacije, 41-godišnjeg Joea Šimunića, stigla je prinova. Kako doznaje RTL, njegova supruga Christina Marie prije dva mjeseca rodila mu je drugog sina, a par je čitavu trudnoću skrivao od očiju javnosti.

Ipak, u ožujku su snimljeni u šetnji na zagrebačkoj špici, gdje je svima Christinin trudnički trbuščić zapeo za oko. Tada su krenula nagađanja o trudnoći, a vijest je ubrzo potvrdio i izvor blizak obitelji Šimunić. Oni se tim povodom nisu nikako oglašavali. Sretnim roditeljima tako je u lipnju ponovno na licima zasjao osmijeh, nakon što su na proljeće prošle godine izgubili trogodišnju kćer Luce.

Podsjetimo, par je u proljeću prošle godine napustila njihova kćerka, koja je preminula zbog teške gripe koja ju je pogodila. Shrvani roditelji nekoliko mjeseci nakon tragičnog gubitka otvorili su dušu i ispričali što se dogodilo. U razgovoru za Jutarnji list otkrili su da je  njihova djevojčica imala encefalitis, odnosno upalu mozga. Iako je malena primila gotovo sva cjepiva, Joe smatra da se možda pogubnim pokazalo što je nisu cijepili protiv gripe.