Američki glumac Johnny Depp već neko vrijeme nalazi se u Srbiji zbog snimanja filma Minamat u kojem glumi slavnog fotografa, a svoj posjet susjednoj nam zemlji odlučio je iskoristiti i za opuštanje.

Naime, glumac je proveo večer u beogradskom restoranu u društvu srpske pjevačice Kaje Ostojić koja je za srpski Blic otkrila pojedinosti susreta i kakav je dojam Johnny na nju ostavio, a fotografiju u zagrljaju hollywodskog zavodnika odmah je objavila na društvenim mrežama. 'Bili smo zajedno na večeri. Divan je i veoma duhovit. Na večeri smo pričali o raznim stvarima, puno smo pričali i o mom suprugu koji je veliki njegov fan, onda smo se slikali zajedno i poslala sam suprugufotografiju', ispričala je i otkrila koliko je Johnny šarmantan. 


'Ne možete ni da zamislite koliko je normalan čovjek, pristojan, ali s određenom dozom šarma. Da ga sretnete na ulici, ne biste pomislili da je to on koliko je normalna osoba', oduševljeno je rekla. Iako kontakt s glumcem ima jedino njegova ekipa, Kaja je, čini se, privukla Johnnyjevu pažnju, baš kao i mnoge Srpkinje. ' Rekao mi je da do sada nije bio ni u jednom gradu na svijetu gdje je video toliko lijepih djevojaka, a vjerujte da sam se složila s njim', ispričala je.