Glumac Johnny Depp je tijekom snimanja filma 'Minamat' u crnogorskom Tivtu ozlijedio vrat, saznaje Blic. Filmska ekipa je morala pozvati fizijatricu Renatu Bergam Grandis, načelnicu lokalne bolnice, koja je slučajno i tetka glumice Marije Bergam. Ona mu je imobilizirala vrat, pa se pohvalila na Facebooku fotografijom sa svjetski poznatim glumcem.

'Moj pacijent, nešto ga je ukočilo na snimanju filma 'Minamat', napisala je uz objavu. 

Dok je snimao kadrove na Miholjskoj prevlaci, otoku čiji je jedan dio u vlasništvu crkve, koja je prethodno izdala dozvolu za snimanje, Depp je privukao pažnju pravoslavnih svećenika. Jedan od paroha silno je želio fotografirati se s Johnnyem, pa je je potegao veze i glumac mu je ispunio želju, tvrdi jedna od lokalnih mještanki koja je prisustvovala toj sceni. 

Hollywoodski glumac koji je nekoć slovio za najzgodnijeg muškarca na svijetu upravo završava snimanje filma o razorenom japanskom gradu Minamatu u Crnoj Gori i Srbiji. Smješten je u luksuznom primorskom resortu s timom svojih ljudi koji su doputovali iz Amerike, od posluge, asistenata do menadžera. 

'Depp ima svoj jelovnik, ali povremeno na prijedlog filmske ekipe i glavnih hotelskih menadžera poželi probati i neki od lokalnih specijaliteta. Za njegove potrebe dovezen je posebni brod, pa može i morem stići do filmskog seta', otkrio je izvor Blica.