Bura oko optužbi za zlostavljanje jedva da je malo oslabila, a Johnny Depp ponovno gostuje u trač-rubrikama. Naime, ovaj 55-godišnjak ponovno ljubi. Kako prenosi britanski Daily Mail, Depp je gotovo godinu dana u vezi s ruskom go-go plesačicom Polinom Glen. Depp je, vjeruje se, plesačicu upoznao na tulumu u Los Angelesu, a ona u trenutku upoznavanja navodno uopće nije imala pojma da je riječ o poznatom glumcu. 

Deppa su ranije ove godine fotografirali u Beogradu kako se grli i ljubi s djevojkom koju je Daily Mail sada identificirao kao Polinu.  Također su ih uhvatili u šetnji Moskvom još u svibnju 2018., kada je u ruskoj prijestolnici boravio za vrijeme turneje sa svojim bendom, The Hollywood Vampires.   

Polina, koja je navodno tek nekoliko godina starija od Johnnyjeve kćeri, devetnaestogodišnje Lily-Rose, inače potječe iz Sankt Petersburga, a educirana je plesačica i koreografkinja. Navodno se već i preselila u multimilijunaševu vilu na Sunset  Boulevardu. 

Johnnyjev blizak prijatelj za Daily Mail je izjavio 'kako je ona sjedila na zabavi kada joj je glumac prišao, predstavio se, a sve nakon toga je povijest'. Potvrdio je i 'da ona nije imala pojma tko je on', nastavivši kako Ruskinje nemaju pojma o glumcima, a ljudi uživo izgledaju potpuno drugačije nego na filmu'. 

Zvijezda 'Pirata s Kariba' nije bila povezivana ni sa kime još od razvoda od glumice Amber Heard 2017. godine, nakon čega ga je optužila za zlostavljanje, na što je on odgovorio tužbom za klevetu 'teškom' gotovo 50 milijuna dolara. Podsjetimo, Amber je u medijima izjavila kako ju je glumac verbalno i fizički zlostavljao, sudu podastrijevši i dokaze za te tvrdnje.