Američki glumac Johnny Depp već neko vrijeme nalazi se u Srbiji zbog snimanja filma Minamat u kojem glumi slavnog fotografa, a ako je suditi prema posljednjim objavama, glumca je susjedna nam zemlja toliko oduševila da je odlučio naučiti srpski. 

Naime, na društvenim mrežama objavljen je videozapis gdje 55-godišnji Depp u jednoj srpskoj kuhinji priča s papigom. Snimka je još zanimljivija jer glumac s papigom priča na srpskom jeziku.'Posebno, jedinstveni video Johnny Deppa kako priča s Bebom, zeza se, malo i psuje na srpskom,a ona ga kao 'kulira'. Jer Beba je jedna od rijetkih koja je 'ulovila vrapca'', napisao je ispod videozapisa vlasnik papige Bebe s kojom je glumac popričao na srpskom. 

Nakon što je pokušao poljubiti papigu, a ona ga nije slušala, glumac se pohvalio svojim znanjem srpskog pa je odlučio neposlušnoj papigi uzvratiti psovkom. Neposlušno ponašanje papige Bebe, prolaznici u pozadini su objasnili njezinom uplašenošću. 

Video možete pogledati OVDJE

Podsjećamo, nedavno je glumac proveo večer u beogradskom restoranu u društvu srpske pjevačice Kaje Ostojić koja je za srpski Blic otkrila pojedinosti susreta i kakav je dojam Johnny na nju ostavio, a fotografiju u zagrljaju hollywodskog zavodnika odmah je objavila na društvenim mrežama. 'Bili smo zajedno na večeri. Divan je i veoma duhovit. Na večeri smo pričali o raznim stvarima, puno smo pričali i o mom suprugu koji je veliki njegov fan, onda smo se slikali zajedno i poslala sam suprugufotografiju', ispričala je i otkrila koliko je Johnny šarmantan.