Kako prenosi srpski Telegraf, 55-godišnji glumac Johnny Depp posljednjih tjedan dana boravi u Beogradu gdje snima svoj novi film 'Minamata'. I iako su se mediji prije nekoliko dana raspisali kako glumac ljubi Srpkinju, posljednje fotografije opovrgavaju te navode. Naime, Telegraf prenosi kako je lijepa djevojka s kojom je Depp uhvaćen zapravo plesačica Polina s kojom je glumac viđen i prije nekoliko tjedana na aerodromu u Nici prilikom leta za Beograd. Plesačica je bila u društvu glumca i njegove uobičajene pratnje. 

Unatoč natpisima o ljubavi glumca i Beograđanke, čini se da Depp i dalje ljubi atraktivnu plesačicu s kojom je u vezi od 2016. godine. 

Podsjećamo, Depp je odsjeo u penthouseu luksuznog beogradskog hotela u kojem na raspolaganju ima i svoj ulaz u kompleks te vlastito osoblje koje je doveo sa sobom, a prije nekoliko dana, srpska pjevačica i članica grupe 'Hurricane', Ivana Nikolić, pohvalila se na svom Instagram profilu fotografijom s 55-godišnjim glumcem.  

'Johnny je bio vrlo uljudan. Prišla sam mu i zamolila da se fotografiramo. Sjedio je preko puta mog stola. Zaštitari mi nisu pravili problem. Rekla sam mu da sam pjevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ako se ponovno sretnemo da će Depp prisustvovati našem nastupu', ispričala je pjevačica za Kurir te dodala kako su na kraju razmijenili mailove.