Nedavno je u Beograd stigao holivudski 55-godišnji glumac, Johnny Depp, povodom snimanja filma 'Minamata', ali glumac teži privatnosti te pokušava izbjegavati novinare i fotografe. No, na sreću srpske pjevačice i članice grupe 'Hurricane', Ivane Nikolić, ona je jedna od rijetkih osoba koja je uspjela doći do glumca i fotografirati se.

'Johnny je bio vrlo uljudan. Prišla sam mu i zamolila da se fotografiramo. Sjedio je preko puta mog stola. Zaštitari mi nisu pravili problem. Rekla sam mu da sam pjevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ako se ponovno sretnemo da će Depp prisustvovati našem nastupu', ispričala je pjevačica za Kurir te dodala kako su na kraju razmijenili mailove. Na svom Instagram profilu je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a mnoge djevojke su komentirale kako su ljubomorne na nju.

'Ti si prava sretnica, nemaš pojma koliko se grizem što nisam otišla u taj restoran na večeru', samo je jedan od komentara Deppovih obožavateljica. 

Podsjećamo, Depp je odsjeo u penthouseu luksuznog beogradskog hotela u kojem na raspolaganju ima i svoj ulaz u kompleks te vlastito osoblje koje je doveo sa sobom.