Prije nekoliko dana kao bomba odjeknula je vijest da se Donald Trump Junior razvodi od supruge Vanesse Trump, iako se već duže vrijeme zna kako u njihovom braku puno toga nije kako treba. Sada je u javnost dospjela vijest kako je mlađa sestra Ivanke Trump, Tiffany Trump odlučila prekinuti vezu s dečkom Rossom Mechanicom.

Prema pisanju stranih medija, par je svoju dvogodišnju vezu prekinuo u jesen prošle godine. Kao glavni razlog navodi se studij prava do kojeg je mlađoj kćerki Donalda Trumpa iznimno stalo. Tiffany je pravo upisala u Georgetownu u kolovozu prošle godine. Njezin je brat, Eric Trump, diplomirao financije i menadžment na istom sveučilištu 2006. godine.

Nakon prekida Tiffany je nekoliko puta viđena u javnosti, a zbog osmijeha kojeg ne skida s lica nitko nije mogao niti naslutiti da je prekinula romansu s dugogodišnjim dečkom. Zadnja zajednička fotografija Tiffany i Rossa na njezinom Instagramu je objavljena je u srpnju, 2017. godine. Inače, Tiffany je Donald Trump dobio u braku s glumicom Marlom Maples, zbog koje je 'pukao' njegov brak s Ivanom Trump.