Klan Kardashians-Jenner trese novi preljubnički skandal, a još se nisu prestali gušiti u prašini koju je podigao Khloein dečko Tristan prevarivši je s Kylienom najboljom prijateljicom Jordyn Woods.

Portal TMZ javlja da je Kylie Jenner navodno optužila svog dečka Travisa Scotta da ju je prevario, zbog čega je reper odgodio koncert koji se trebao održati u četvrtak u Buffalu. Njih dvoje su se navodno žestoko posvađali kad se on hitno vratio u Los Angeles nakon što je Kylie pronašla dokaz o prevari. 

Cosmopolitan pak prenosi verziju priče u kojoj je Travis navodno tajno otkazao nastup na koncertu kako bi iznenadio Kylie i njihovu kćerkicu Stormy, no ona ga je, umjesto sa smiješkom i zagrljajem, dočekala s dokazima o prevari.

Travisov glasnogovornik izjavio je da Travis snažno poriče da je prevario Kylie, i da je koncert otkazao zbog bolesti. To je potvrdio i sam Travis u razgovoru za E!, dok njegova djevojka i majka njihove kćerkice Stormy nije još ništa komentirala za medije.  

Podsjetimo, ovo je već drugi težak udarac za Kylie u kratkom vremenu. Nakon Tristanove prevare morala je izbaciti svoju najbolju prijateljicu Jordyn iz svoje kuće i povući make up liniju na kojoj su zajedno radile. Još uvijek se lomi oko toga hoće li je zauvijek izbaciti iz svog života.