Čini se kako skandal u kojemu se našla srpska pjevačica Jelena Karleuša, ne jenjava. Naime, u javnost su izašle nove informacije o nevjeri njenog supruga Duška Tošića, piše Kurir. Navodno, je 34-godišnji nogometaš bio u ljubavnoj vezi sa srpskim top modelom Vladanom Railić koja nije htjela otkriti detalje ni točno razdoblje u kojem je trajala njihova veza.

Vladana je izjavila kako joj se udvarao i Ognjen Vranješ, navodno joj je godinama slao poruke ali s njim nije htjela niti popiti kavu. Za Duška je pak izjavila kako ga jako dobro poznaje. 

'Vladana i Duško su se viđali nekoliko mjeseci. Sve je počelo dopisivanjem na Instagramu, a završilo se skupim poklonima, večerama i putovanjima. Iako je veza bila tajna, oni su se na javnim mjestima ponašali kao pravi zaljubljeni par', ispričao je izvor blizak modelu. Objasnio je i kako je Vladani od samog početka bilo jasno da će veza biti tajna i kratkoga vijeka, kao i da Tošić nikada ne bi ostavio suprugu zbog trenutne strasti. 'Međutim, nije mogla pretpostaviti da će se zaljubiti u njega kao i on u nju. Prekid je oboma teško pao, ali je bio neizbježan', odao je izvor.

Vladana na početku nije htjela otkrivati detalje o svojoj vezi, ali je navodno nakon nekog vremena potvrdila cijelu priču. 'Molim vas,  ne bih ništa komentirala. U dugoj sam i ozbiljnoj vezi, vjerna sam i ne želim pričati o svojoj prošlosti. Što je bilo, bilo je. To se više ne računa. Mogu vam samo reći da je Duško divan čovjek i otac, te odličan muškarac. Nije mi jasno kako ga je Jelena mogla zamijeniti onakvim seljakom kakav je Vranješ', ispričala je Vladana.

Podsjećamo, supruga Duška Tošića, pjevačica Jelena Karleuša,  nedavno se našla u centru seks skandala kada su navodno njene eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje su bile namijenjene bosanskohercegovačkom nogometašu Ognjenu Vranješu dospjele u javnost. Sav materijal pjevačica je nazvala fotomontažom, dok Ognjen tvrdi kako su bliski već dvije godine.