Vladana Railić, manekenka koju su povezivali s 34-godišnjim nogometašem i suprugom 40-godišnje srpske pjevačice Jelene Karleuše, Duškom Tošićem, doživjela je prometnu nesreću. Naime, iz Beograda je krenula prema Mladenovcu, k svojim roditeljima, kada su joj počele stizati zastrašujuće poruke na Instagram profil, prenosi srpski Kurir.

Bivša misica se toliko uznemirila da je počela histerizirati i plakati u automobilu, kojim je upravljala njena sestra. Usprkos tome što je vozila, pokušala je smiriti Vladanu te je zbog toga izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se u rubnik pločnika. Vladana je hitno prebačena u beogradsku bolnicu, gdje su ustanovili kako ima povredu lijeve noge, točnije potkoljenice.

'Ona je van sebe. Nije mogla vjerovati kako će joj veza s Duškom uništiti život. Uplašena je! Fanatici koji podržavaju Karleušu pišu joj kako će je silovati, ošišati na ćelavo... Zbog svega toga je na lijekovima i stalno plače. Svaki put kada joj zazvoni telefon, pomisli da je zove Jelena pa se sva oduzme. Prestravljena je i ona i cijela njena obitelj. Ljudi je u njenom mjestu gađaju jajima, nazivaju je ljubavnicom i kurvom. Život joj se pretvorio u pakao, ali svjesna je kako je sama kriva za to jer se upustila u vezi s oženjenim muškarcem', rekao je izvor blizak Tošićevoj navodnoj ljubavnici za spomenuti portal.

Podsjećamo, navodno je 34-godišnji nogometaš bio u ljubavnoj vezi sa srpskim top modelom Vladanom Railić koja nije htjela otkriti detalje ni točno razdoblje u kojem je trajala njihova veza.

'Vladana i Duško su se viđali nekoliko mjeseci. Sve je počelo dopisivanjem na Instagramu, a završilo se skupim poklonima, večerama i putovanjima. Iako je veza bila tajna, oni su se na javnim mjestima ponašali kao pravi zaljubljeni par', ispričao je izvor blizak modelu. Objasnio je i kako je Vladani od samog početka bilo jasno da će veza biti tajna i kratkoga vijeka, kao i da Tošić nikada ne bi ostavio suprugu zbog trenutne strasti. 'Međutim, nije mogla pretpostaviti da će se zaljubiti u njega kao i on u nju. Prekid je oboma teško pao, ali je bio neizbježan', odao je izvor nedavno za spomenuti portal.