Nekad uspješan nogometaš, a sada model David Beckham, navodno bi želio imati još djece. Kako je izvor blizak obitelji rekao za portal Now, već je počeo nagovarati Victoriju da prošire obitelj.

'David želi još jednu bebu i ne srami se to reći Victoriji. Osim toga, to bi bila najbolja potvrda da je s njihovim brakom sve u redu', kazao je.

Nagađa se kako ga je na pomisao o prinovi potaknuo poznati britanski chef Gordon Ramsey koji je nedavno obznanio da sa suprugom Tanom očekuje peto dijete. 'David se osjeća kako ga je Gordon pretekao po broju djece, pa želi izjednačiti tu nepravdu', rekao je izvor i dodao kako je Victoria još uvijek neodlučna.

Podsjećamo, Victoria i David ove će godine proslaviti 20. godišnjicu braka. Jedan su od javnosti najzanimljivijih parova pa se tako do sada već nekoliko puta nagađalo o navodnim prevarama i trzavicama u braku, međutim par koji skupa ima četvero djece, sinove Brooklyna, Romea, Cruza te kćerkicu Harper i dalje ustrajno pokazuje kako unatoč medijskom životu koji vode, žive skladnim obiteljskim životom.