Story radio
Početna Celebrity 2104 prikaza 13. prosinca 2018.

Još jedno hrabro izdanje Jennifer Lopez

Profimedia.

Pjevačica je bila glavna zvijezda večeri

Jennifer Lopez skoro svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izazove buru komentara, što zbog svog glamuroznog izgleda, što zbog odjevnih kombinacija u kojima naglasi obline. Pjevačica i glumica poznata je i po tome što je sklona hrabrim izborima odjevnih kombinacija, pa je već nekoliko puta plijenila poglede pojavljujući se u kreacijama koje bi se malo tko usudio odijenuti. Svoju odvažnost pokazala je i na premijeri svog najnovijeg filma 'Second act' kada je crvenim tepihom prošetala u kričavo ružičastoj haljini s potpisom Giambattista Valli.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Asimetrična haljina izrađena od tila posebna je po tome što je naprijed kratka, dok na stražnjem dijelu ima dugačak šlep koji je izgledao kao da se proteže nekoliko metara.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Uz ovu upečatljivu haljinu, Jennifer je kombinirala Jimmy Choo torbicu i cipele te nakit dizajnerice Lorraine Schwartz. Svoju bujnu kosu svezala je u visoku pundžu, a nježan make-up odlično je zaokružio čitav njezin stajling. Fotografije Jenniferine haljine vrlo brzo su obišle svijet, a Jennifer je još jednom zasluženo zaradila titulu modne kraljice.

Komentari