Srpska voditeljica Dea Đurđević koja je stradala u prometnoj nesreći pri kojoj joj je ruka amputirana, sada je ušla u drugu fazu liječenja, a poslije mjesec i pol prebačena je u drugu kliniku, Kliničko-bolnički centar Srbije, na odjel ortopedije. Naime, pred njom je dugi oporavak, a možda i druga operacija, prenosi Kurir. 

'Dea bi trebala ići na još jednu operaciju ruke, ali odluku o tome će donijeti liječnici koji se brinu o njoj. Trenutno se rade razne vrste pregleda kako bi se ustanovilo njeno kompletno zdravstveno stanje. Na osnovu svega toga i snimki koje će napraviti, donijet će odluku kada će točno ići na operaciju. Svi se nadaju kako će se to znati u sljedećih nekoliko dana', rekao je izvor dobro upućen u liječenje lijepe voditeljice za spomenuti portal.

'Sada je već majka Nena i dečko Mladen Mijatović mogu češće viđati jer im na intenzivnoj njezi to nije bilo moguće, ali zbog virusa koji još vladaju liječnici će im ograničiti posjete. Deina majka se trudi pred kćeri biti pozitivna i nasmijana, ali je sve ovo teško podnijela. S druge strane, Mlade je prilično pribran i uspijeva ohrabrivati Deu i njenu majku kako će sve biti u redu', istaknuo je. 

Podsjećamo, 27-godišnja voditeljica stradala je u Beogradu u prometnoj nesreći između dva autobusa i tri automobila, u kojoj je pored nje ozlijeđeno još dvoje ljudi. Prvo je imala lakši sudar s drugim automobilom, a u trenutku kada je izašla, kako bi se s drugim vozačem procijenila štetu na automobilu, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.