Kratki predah prije početka nove sezone hrvatski nogometni reprezentativci iskoristili su za božićno druženje s najmilijima, ali i novogodišnji odmor na egzotičnim destinacijama. Jedan od njih je i Andrej Kramarić koji je 2019. dočekao u Dubaiju s djevojkom Mijom Ćurković. Na svom je profilu na Instagramu objavio nekolicinu fotografija s putovanja, a domaćim je medijima najviše za oko zapela jedna na kojoj Mia pozira s prstenom na ruci. Brzo se počelo nagađati da se par, koji je u vezi godinu i pol, zaručio, no Andrej nam je to demantirao. U njihovu se odnosu ništa nije promijenilo te i dalje uživaju u vezi koju su počeli u ljeto 2017. u Zagrebu, gdje su se i upoznali. 


Kako smo tada doznali, atraktivna brineta ima 23 godine i apsolventica je Veterinarskog fakulteta. Iako se ne bavi sportom, osobe bliske paru povjerile su nam da zgodna Mia prakticira zdrav način života, a jedan od hobija joj je i fitness. Za svog je dragog tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji uglavnom navijala iz Zagreba jer je morala polagati ispite. No nakon što je riješila fakultetske obaveze, odnosno položila posljednji predmet na četvrtoj godini, studentica koja ima odličan prosjek pridružila se njegovim roditeljima na tribinama. Tada smo pisali i da je Andrej upoznao njezine roditelje koji za njega imaju samo riječi hvale. Još nisu počeli zajedno živjeti, ali kad god joj to dopuštaju fakultetske obaveze, Mia odlazi u Njemačku, gdje 27-godišnji nogometaš igra za klub TSG 1899 Hoffenheim. Iako ne želi govoriti o djevojci, Andrej je samo kratko priznao da je sretan. Naime, ovo mu je prva veza otkako je 2016. prekinuo sa Zagrepčankom Marinom Pavić s kojom je proveo šest godina. 


Razloga za sreću nema samo zbog nove ljubavi, nego i zbog uspjeha na poslovnom planu. Proslavljeni sportaš se iz Rusije vratio sa srebrnom medaljom te sa suigračima ostvario rezultat o kojem će se pričati još godinama. Odlično igra i u svom klubu, u kojem je tri godine i u tom je razdoblju postao jedan od najboljih bundesligaških napadača. Prije tri godine proglasili su ga jednim od najboljih asistenata u Europi, a prije dvije navijači su ga izabrali za najboljeg igrača Hoffenheima, s kojim je ugovor potpisao do 2020. godine. U superlativima se o njemu pisalo i prošle godine kada se golovima u utakmicama protiv Španjolske i Engleske smjestio na sam vrh liste strijelaca u reprezentativnoj eri izbornika Zlatka Dalića. 


- Otkad je u Hoffenheimu, ubraja se među pet najboljih napadača Bundeslige te donosi golove i asistencije. Ako gledamo statistički, Andrej je čak najbolji napadač u povijesti Hoffenheima - opisao ga je sportski direktor Alex Rosen.

- Volio bih da se sve tako nastavi. I da je zdravlja, jer se bez njega teško možeš baviti nogometom. Naravno, uvijek treba imati i malo sreće. Zadovoljan sam trenutačnom situacijom i nemam nekih pretjeranih želja. Uglavnom je to uvijek ista: biti što bolji na terenu i imati što bolje rezultate - objasnio nam je nedavno simpatični nogometaš.