Srpska voditeljica Pink TV-a Dea Đurđević jučer je ponovno operirana, ali već ju čeka novi i komplicirani operativni zahvat, javlja portal Glossy. Operacija je prošla uspješno kao i ona prije kojom joj je prišivena ruka, a njen liječnički tim planira joj sada sanirati i povredu zdjelice. 

Dea se nalazi na intenzivnoj njezi od 7. veljače i zasad joj još nitko nije smio doći u posjetu, čak ni njen suprug, novinar Mladen Mijatović. Doktori kažu da se Deino psihičko stanje nije puno promijenilo, i dalje je nasmijana, vedra i vjeruje u pozitivne rezultate operacija.

Podsjetimo, 27-godišnja voditeljica stradala je u Beogradu u prometnoj nesreći između dva autobusa i tri automobila, u kojoj je pored nje ozlijeđeno još dvoje ljudi. Prvo je imala lakši sudar s drugim automobilom, a u trenutku kada je izašla, kako bi se s drugim vozačem procijenila štetu na automobilu, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. 


Osim Mladena, brojni Deini obožavatelji svakodnevno joj šalju riječi podrške na svim društvenim mrežama, na koju god da objavu naiđu. Jednako je i ostatku voditeljičine obitelji uz koju također svi žele biti u ovim teškim danima, a oglasila se i Deina majka koja je zahvalila svima na podršci.