Legendarna glazbenica Josipa Lisac ne objavljuje prečesto trenutke iz privatnog života na društvenim mrežama, ali s vremena na vrijeme počasti svoje obožavatelje fotografijama na Instagramu koje ih oduševe. Tako se ovaj put pokazala u ljetnom izdanju na plaži, ali u svom jedinstvenom, osebujnom i damskom stilu kakvom smo od nje navikli. Diva koja je svojom karijerom zauvijek zadužila hrvatsku glazbenu scenu pozirala je pokraj stepenica kojima se ulazi u more, u crnom kupaćem kostimu dugih rukava i nogavica, elegantno uokvirenog bojama u struku, dok je cjelokupni otmjeni dojam zaokružio veliki šešir na njenoj glavi.   

Josipini obožavatelji su bili oduševljeni njenim stylingom. 'Žena za sva vremena', 'unikatna i jedna jedina uvijek svoja...', pisali su joj, 'svaka čast Josipa... bolja ste mačka od mnogih mlađih mačkica...(ovo je kompliment i nemojte shvatiti kao nešto loše, oduševljen sam vašim izgledom)', 'kraljica stila!' 

Podsjetimo, 69-godišnja Josipa zbog problema sa zdravljem nije prisutvovala ovogodišnjoj dodjeli nagrada Porin, međutim, čini se kako se oporavila. Nedavno je tako uživala igrajući golf, a prije nekoliko dana objavila je i fotografiju sa Straduna u Dubrovniku, gdje je uživala u odmoru s prijateljicom, umirovljenom sutkinjom Đurđom Tedeschi. Kako je bilo prohladno, dame su se pojavile u osebujnim izdanjima s dugim rukavima.