Story radio
Početna Celebrity 4072 prikaza 11. prosinca 2018.

Josipa Pavičić Bernardini: 'Nemojte zaspati bez svoje molitve'

Instagram (Screenshot).

Podijelila je savjete za bolji život

Spisateljici i bivšoj voditeljici nakon izliječenja od karcinoma dojke Josipi Pavičić Bernardini vratio se osmijeh na lice. Nakon što je preboljela opaku bolest ne srami se pokazati kako je sretnija i pozitivnija nego ikad prije. Na svom je Instagram profilu napisala inspirativnu poruku kojom svojim pratiteljima poručuje da za ispunjeniji život je potrebno pronaći svoju molitvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini)

'Samo osoba koja voli zna što je dubok san. Mrzite li, nećete spavati. Ako ste ljuti, nećete spavati. Volite i suosjećate i imat ćete dublji san, ali ne običan san, to je 'porta' kroz koju uđete i zaboravite na svoj ego. Kad spavate dubokim snom vaša je moć iscjeljenja na najvišoj razini jer nema ega. Nikad nemojte zaspati bez svoje molitve, neka ona uvijek šušti u vašem snu', napisala je uz fotografiju na kojoj izgleda bolje nego ikad prije. 

Podsjećamo, prije četiri godine Josipa je saznala da boluje od karcinoma dojke, a godinu dana poslije uslijedila je dvostruka mastektomija o kojoj je hrabro progovorila napisavši knjigu 'Šest milimetara', za koju je izjavila kako joj je pisanje bilo najbolja terapija.

Komentari