Spisateljici i bivšoj voditeljici nakon izliječenja od karcinoma dojke Josipi Pavičić Bernardini vratio se osmijeh na lice. Nakon što je preboljela opaku bolest ne srami se pokazati kako je sretnija i pozitivnija nego ikad prije. Na svom je Instagram profilu napisala inspirativnu poruku kojom svojim pratiteljima poručuje da za ispunjeniji život je potrebno pronaći svoju molitvu.

'Samo osoba koja voli zna što je dubok san. Mrzite li, nećete spavati. Ako ste ljuti, nećete spavati. Volite i suosjećate i imat ćete dublji san, ali ne običan san, to je 'porta' kroz koju uđete i zaboravite na svoj ego. Kad spavate dubokim snom vaša je moć iscjeljenja na najvišoj razini jer nema ega. Nikad nemojte zaspati bez svoje molitve, neka ona uvijek šušti u vašem snu', napisala je uz fotografiju na kojoj izgleda bolje nego ikad prije. 

Podsjećamo, prije četiri godine Josipa je saznala da boluje od karcinoma dojke, a godinu dana poslije uslijedila je dvostruka mastektomija o kojoj je hrabro progovorila napisavši knjigu 'Šest milimetara', za koju je izjavila kako joj je pisanje bilo najbolja terapija.