Jedan od najpoznatijih glazbenika, Joško Čagalj – Jole, osim što uveseljava sve oko sebe gdje god se pojavi, prvenstveno je obiteljski čovjek koji najviše od svega voli svoju obitelj, suprugu i djecu. Tako danas Jole ima razlog za veliko slavlje i veselje. Naime, na svom Instagram profilu ponosno otac je objavio rođendansku fotografiju na kojoj sa svojom kćeri Emom slavi njen deseti rođendan. 'Sretan rođendan mom anđelu', napisao je emotivno 46-godišnji pjevač dok ljubi svoju kćer. 

'Predivno je živjeti samo sa ženama! Obožavam svoje kćeri. Naravno da bih bio jednako sretan i da sam imao sina, no iskreno, da se ponovno rodim, volio bih da sve bude baš isto kako je sada', priznaje je svojedobno za Story.hr Jole koji s kćerima dijeli mnogo zajedničkih interesa. 'Cure su puno u glazbi, kako domaćoj, tako i stranoj, ali moram reći da su čak više u plesu. Ne mogu još sigurno reći želi li se koja od njih ozbiljnije baviti glazbom u životu, ali nešto tu ima, a to je puno ljubavi, svakako', uz osmijeh je otkrio.

Inače, Jole je u sretnom braku s voljenom Anom Čagalj još od 2006. godine, a s njom ima tri kćeri - Emu, Ivu i Tiu, što ga čini jedinom muškom rukom u vlastitom domu.