Željko i Jovana Joksimović slove kao jedan od najsklanijih parova u regiji, jedno su drugome neizmjerna podrška, a nerjetko možemo vidjet kako još uvijek, baš kao i na početku veze razmjenjuju zaljubljene poglede.

Pjevač i televizijska voditeljica bili su gosti na glamuroznom vjenčanju za koje je Jovana izabrala cvjetnu haljinu otvorenih leđa koja se savršeno uklopila uz biserne naušnice i njenu jednostavnu raspuštenu kosu, a Željko tamno odijelo koje je uskladio uz bijelu majicu kratkih rukava. Poznati par zasjenio je mladence razmjenjivanjem nježnosti i pažnje kao da ih baš nitko ne gleda. Jovana i Željko ljubili su se i grlili dok su sjedili za stolom i nisu marili za tuđe poglede. Lijepa voditeljica je na društvenim mrežama objavila fotografiju gdje se supružnici ljube, uz opis 'ljubav moja najveća' kojom je svima pokazala da ljubav između nje i supruga raste svakim danom sve više.

Sretni par nedavno je kupio luksuznu vilu na Senjaku u Beogradu koja je prethodno pripadala Goranu Kariću i Ivani Mišković. Na kupnju vile odlučili su se nakon rođenja sestri blizanki Srne i Ane. Više ukućana zahtjeva i veći prostor pa će tako zemljište od 2000 kvadratnih metara sigurno zadovoljiti njihove potrebe.