Jovana Joksimović, novinarka i supruga proslavljenog pjevača Željka Joksimovića, osim po prepoznatljivom licu s televizije, poznata je po svom istančanom modnom izričaju i lijepom tenu koji njeguje već godinama.

Tijekom jutarnje emisije koju vodi sa svojim kolegom, Jovana je pokazala novu frizuru kojom se pohvalila i na društvenim mrežama. Iako možda nije na prvu napravila tako drastičnu promjenu, već je skratila kosu za svega nekoliko centimetara i ostavila istu boju kose kao i do sada, lijepa voditeljica osvježila je svoj izgled takozvanim low bobom koji joj savršeno pristaje. 'Moja nova frizura, sretna sam' napisala je Jovana uz fotografiju koju je objavila na Instagramu. Ovo je frizura koju možemo osim na zgodnoj voditeljici vidjeti na brojnim hollywoodskim zvijezdama na crvenim tepisima.

Voditeljica je već u nekoliko navrata pokazala da ju nije strah promjena u životu u obliku frizura koje je mijenjala preko nekoliko puta. Od volumioznih kovrča, preko smeđe, pa sve do narančaste boje kose, ovaj se put ipak odlučila za jednu od najtrendi frizura posljednjih nekoliko sezona.