Jovana Joksimović, popularna TV voditeljica, supruga još popularnijeg pjevača Željka Joksimovića, prvi put je otvoreno progovorila o problemima koje je imala tijekom i nakon trudnoće. Iako su ona i Željko javnosti prikazali samo onu lijepu i veselu stranu dolazaka blizanki Ane i Srne, manje je poznato kroz kakve je probleme prolazila Jelena.

Jelena je naglasila kako joj najveću podršku pruža upravo suprug Željko, kako privatno, tako i na poslovnom planu, ali i to da je protekla godina za nju bila itekako stresna. 'Imala sam izuzetno kompliciranu trudnoću. Jedva samo dočekala vidjeti ih, ali i da sve dobro završi kako za curice, tako i za mene', rekla je Jelena za Blic. Ni sam porođaj nije bio jednostavan. 'Porođaj je bio vrlo težak i trebalo mi je puno vremena i ljubavi da se u potpunosti fizički oporavim. Sjećam se da sam jedva čekala jutro kada ću iz kreveta ustati dovoljno jaka da podignem i zagrlim svoje curice'.

Nije lako biti roditelj, a dvostruko je teže kada su u pitanju blizanci. Na pitanje što radi kada i Ana i Srna istodobno plaču, voditeljica je odgovorila: 'Plačem i ja s njima. Šalu na stranu, uz mene je uvijek netko baš zbog takvih situacija. Imamo pomoć obitelji, ali i djevojaka koje kod nas rade', objasnila je Jelena. 

Foto: Instagram