Pjevač Justin Bieber za kojim uzdišu djevojke diljem svijeta, na Tweeteru je javno objavio svoj broj mobitela. Čini se kako je pjevač ubrzo shvatio kakvu je pogrešku učinio jer je samo nekoliko sekundi kasnije tweet obrisao, no fanovi su ipak bili brži. Naime, screenshot njegovog broja u kratkom je roku preplavio društvene mreže, a njegovi fanovi ne mogu vjerovati što se dogodilo.

'Morao sam ga promijeniti. Kontaktirajte me na +505 5853 134. Ima me i na WhatsAppu', kratko je napisao Justin na Tweeteru.

Brojni obožavatelji mladom su pjevaču odmah počeli slati poruke, no nitko nije dobio odgovor. Zbog svoje je pogreške Justin bio primoran ponovno promijeniti broj kako ga brojne obožavateljice ne bi uznemiravale jer bi to zasigurno naljutilo njegovu voljenu.

Podsjetimo, Justin se nedavno oženio svojom djevojkom Hailey Baldwin, a neslužbeno su potvrdili brak tek prije nešto manje od mjesec dana na društvenim mrežama. Tada je pjevač Hailey prozvao 'svojom ženom' ispod fotografije, a ona na Instagramu promijenila prezime u Bieber.