Pop zvijezda Justin Bieber nedavno je zaprosio svoju djevojku, manekenku Hailey Baldwin i to samo nekoliko tjedana nakon što su se pomirili. Ipak, čini se kako par neće tako brzo pred oltar kao što se to do nedavno šuškalo, ali su se već bacili na planiranje zajedničke budućnosti. Naime, izvori bliski pjevaču kazali su kako se Justin, zajedno sa svojom odabranicom, planira preseliti u rodnu Kanadu jer mu je dosadilo stalno biti na meti paparazzo fotografa zbog kojih se ne može u miru ni prošetati s voljenom.

Justin je navodno u Ontariju kupio vilu vrijednu 5 milijuna dolara, opremljenu vinskim podrumom s kontrolom temperature, štalom za konje te privatnim jezerom, kako bi on i Hailey mogli uživati u potpunom luksuzu.

Podsjetimo, Justin i Hailey imali su kratku vezu 2016. godine te su svi smatrali kako je ljubav njegovog života pjevačica i glumica Selena Gomez s kojom se pomirio prije nekoliko mjeseci, no ubrzo nakon njihovog ponovnog prekida Bieber se počeo viđati s Hailey koju je nakon samo mjesec dana veze zaprosio na Bahamima.

Ubrzo nakon što je u medije izašla vijest o zarukama godine pjevač je to i potvrdio emotivnom porukom na svom Instagram profilu.

'Htio sam pričekati neko vrijeme prije no što išta kažem, no riječi brzo putuju stoga slušajte – Hailey zaljubljen sam u sve vezano za tebe! Želim provesti ostatak svog života s tobom, upoznati sve o tebi strpljivo te voleći. Obećavam da ću se odnositi prema našoj obitelji s poštovanjem, dopuštajući da nas Isus i Duh Sveti vode kroz život i savjetuju nas kod svake naše odluke. Moje srce u potpunosti pripada tebi i uvijek ćeš mi biti na prvome mjestu! Ti si ljubav mog života, Hailey Baldwin, i ne želim provesti ostatak života ni s kim drugim. Ti me činiš boljom osobom i sjajno se nadopunjujemo. Ne mogu dočekati da najbolji dio mog života započne! To je zapravo pomalo smiješno jer tek sada, s tobom, sve ima smisla. Najviše me veseli to što će moji mali brat i sestra dobiti priliku vidjeti da postoji zdrav, stabilan brak te će i sami moći tražiti isto. Bog je imao savršen ‘tajming’ za nas, zaručili smo se sedmog dana u sedmom mjesecu, a broj sedam je broj duhovne savršenosti, to je istina – guglajte! Nije li to ludo? Usput, nisam to planirao. I siguran sam da ćemo se i sa sedamdeset godina voljeti još više', napisao je emotivni Justin uz fotografiju sebe i Haley.